Carte
Sur place ou à Emporter
Entrée
Marinating Cabbage with cumin
Miso soup of the day
Haricots verts à la sauce sésame
Sauteed Lotus Root with soy sauce and sesame
Grilled rice balls 2 pieces
Okomusu / Grilled soybean pods with soy sauce
Onion salad dressed ponzu sauce with pickled plum topped dried bonito
Hiyayakko
Cold Tofu with ginger and soy sauce
Japanese omelet
Crepe with squid and egg
Kinoko butter
Steamed Japanese mushrooms with butter and soy sauce (que le soir)
Yakisoba
1 sorte
Pork, Prawn, or Squid
2 sortes Mixte
Pork and Prawn, Prawn and Squid, Squid and Pork
3 sortes Mixte
Pork, Prawn and Squid,
Végétarien
Racines de lotus
Choose a sauce from these : normal sauce, salt garlic sauce (* fish) or sweet sauce ( For children )
Suppléments
+ Ciboulette
+ Lotus
+ Un œuf
+ Sauce piquante
Desserts
Anko maki
Creap with sweet red bean paste
Mochi ice cream (rice dough with ice cream)
Yuzu or Matcha or both
Notre Spécialité
Okonomiyaki
* Poisson, gluten, œuf
A la base de chou vert, l'eau, un œuf, farine de blé, bouillon de poisson, ciboulette et gingembre. Avec sauce spéciale pour okonomiyaki, mayonnaise japonaise et poisson séché ( katsio - bushi )
1 sorte
Pork, Prawn, or Squid
2 sortes Mixte
Pork and Prawn, Prawn and Squid, Squid and Pork
3 sortes Mixte
Pork, Prawn and Squid,
Végétarien
Racines de lotus
Every parts can be make a gluten free ( Rice flour, +1.00 euros), without mayonnaise and without dried bonito. Please tell us.
Suppléments
+ Fromage
+ Natto ( soja étuvé et fermenté)
+ Ciboulette
+ Lotus
+ Un oeuf
+ Sauce piquante
+ Choix de la sauce
Ponzu : soja avec agrumes